תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים טעים
תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים טעים דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 9 מנות עם 1657 קלוריות, 112 גרם חלבון, ו 73 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם הודו, ערמונים, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. עם כפית ציון 83%, המנה הזו נהדרת. נסו תרנגול הודו צלוי עם פקאן, נקניק ומילוי ערמונים וצלי שאלוט, תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים, ו תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
עם סכין חדה לחתוך צלב על הצד השטוח של כל ערמון. מבשלים, מכוסים במים, בסיר למשך 5 דקות.
מסננים. בעודם חמים, הסר את הקליפות ואת הקליפות החומות הפנימיות. מכסים במים מתוקים. מרתיחים 20 עד 30 דקות עד שהם רכים.
ממיסים את החמאה או המרגרינה בסיר.
מוסיפים בצל וסלרי ומבשלים עד צולע.
מוסיפים פירורי לחם ותבלינים.
מערבבים ערמונים. מלח לפי הטעם.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הסר צוואר וג ' יבלטים: השתמש ברוטב אם תרצה בכך. לשטוף תרנגול הודו עם מים קרים, ויבש. משפשפים מלח ופלפל לחללי הגוף. כף מלית לתוך חללי הגוף. לא לארוז בחוזקה. סגור עור עם שיפודים או חוטים, וקשור מקלות תוף יחד.
מניחים הודו על תבנית צלייה.
צולים את ההודו, ללא כיסוי, למשך 20 דקות לקילו. בדוק לאחר שלוש שעות את האלילות בעזרת מזלג כדי לראות אם המיצים פועלים צלולים, ועם מדחום לטמפרטורה פנימית של 175 מעלות פרנהייט (80 מעלות צלזיוס). אם ההודו מחשיך מדי, הניחו "אוהל" נייר אלומיניום מעל השד.
מוציאים מהתנור, מניחים על מגש ומאפשרים להודו לעמוד 20 דקות לפני הגילוף.
כל מלית נוספת יכולה להיות אפויה בקדרה מכוסה בתנור עם תרנגול הודו במשך השעה האחרונה.