תרנגול הודו צלוי עשבי תיבול
אם יש לך בערך 2 שעות ו 20 דקות כדי לבלות במטבח, תרנגול הודו צלוי עשבי תיבול עשוי להיות מרהיב חלב חינם מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 110 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך טימין, עלי מרווה, רוזמרין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פילה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב מנגו, ליים וג'ינג'ר ובטטה צלויה, תרנגול הודו קלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלצלי שאלוט קלויים, ו תרנגול הודו קלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלצלי שאלוט קלויים.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. טפיחה טורקיה יבש; מברשת עם שמן.
מפזרים תערובת עשבי תיבול על עור הודו. שיפוד פתחי הודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מכניסים קמח לשקית התנור ומנערים לציפוי.
מניחים את השקית בתבנית צלייה; מוסיפים סלרי ובצל.
מניחים הודו, צד השד כלפי מעלה, מעל ירקות.
חותכים שש 1/2 אינץ'. חריצים בחלק העליון של תיק; קרוב תיק עם עניבת מסופק.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 2 עד 2-1/2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הודו לפלטת הגשה ושומרים על חום.
הניחו לעמוד 15 דקות לפני הגילוף. אם תרצה, סמיך טפטופי מחבת לרוטב.