תרנגול הודו רוזמרין מטוגנן בשמן עמוק של אריק
תרנגול הודו רוזמרין מטוגן עמוק של אריק נטול גלוטן, וללא חלב הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 16 מנות עם 974 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 85 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תרנגול הודו, רוזמרין, שמן בוטנים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 72%. נסו ההודו המטוגן העמוק האהוב עלי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים טיגון עמוק חיצוני בשמן הבוטנים (ראו טיפ למטה), ומחממים ל 325 מעלות צלזיוס (160 מעלות צלזיוס). זה ייקח בערך 30 דקות.
משפשפים את ההודו בשום טחון, מלח ופלפל מבפנים ומבחוץ. ממלאים את החלל ברוזמרין, שיני שום וג ' ינג ' ר. מכניסים למקרר למשך 30 דקות למרינדה.
מוציאים את עשבי התיבול והשום מחלל הציפור, וזורקים. וודא שהפתח בצוואר ההודו רוחב לפחות 2 אינץ'. חתוך את העור לאחור במידת הצורך. זה ימנע לחץ לבנות בפנים. אם טורקיה יש מחוון קופץ קופץ, יש להסיר אותו מראש.
מניחים את תרנגול ההודו בסל הטיגון, או במכשיר התלוי, ומורידים אותו לאט לתוך השמן החם. הקפידו לשמור על טמפרטורת השמן בזמן הטיגון. מבשלים 3 1/2 דקות לקילו, או עד שהטמפרטורה הפנימית היא 180 מעלות צלזיוס (82 מעלות צלזיוס) כאשר לוקחים אותה בחלק העבה ביותר של הירך.
מוציאים בזהירות את תרנגול ההודו מהשמן החם ומכבים את הטיגון העמוק.
תנו לציפור להתקרר למשך 5 דקות ואז התייבשו.