תרנגול הודו של חג ההודיה.
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו רוטב הודו, רוטב ווסטרשייר, פלפל שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: סיר איטי, שאריות מרק עוף לחג ההודיה., תרנגול הודו מבושל איטי ומרק תפוחי אדמה מרוסק, ו טורקיה בישולים איטית עם רוטב ללא מהומה {פתרון חג ההודיה פשוט}.
הוראות
מניחים בייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד חום שווה.
רססו סיר בישול איטי בתרסיס בישול.
שים את תרנגול ההודו בבישול איטי. מתבלים בפלפל שום. בקערה, מערבבים את הבייקון, רוטב, קמח, רוטב ווסטרשייר, ומרווה.
יוצקים מעל טורקיה בבישול האיטי.
מכסה תנור איטי, ומבשלים תרנגול הודו 8 שעות על נמוך.