קושיבינוני
מוכן ב18 דק.
מנות12
ציון בריאות35
מגזין

תרנגולות מזוגגות בכתום

תרנגולות מזוגגות בכתום
תרנגולות מזוגגות בכתום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1349 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 86 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם תפוזים, ריבה כתומה, גבעולי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד kumquats אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מריר עם תפוז מסוכר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תרנגולות קורניות מזוגגות בכתום, תרנגולות קורניות מזוגגות בכתום, ו תרנגולות קורניות מזוגגות בכתום.

הוראות

1
הסר חבילות giblet מתרנגולות, ושמור לשימוש נוסף. לשטוף תרנגולות, ולייבש טפיחה.
2
הסר עודף שומן ועור. לשפשף תרנגולות באופן שווה עם מלח ופלפל. לסחוט מיץ מ 1 ברבעון תפוזים לתוך כל חלל תרנגולת. מלא חללי תרנגולת עם רבעי תפוז הנותרים, בצל, גזר, סלרי, גבעולי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים תרנגולות,שדיים למעלה, על מתלה תיל במחבת רדודה מצופה רדיד אלומיניום צלייה. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4
מערבבים יחד מרמלדה כתומה ו-5 המרכיבים הבאים בסיר קטן. לבשל תערובת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד כתום ריבה נמס.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
הסר ושמור תערובת 3/4 כוס.
6
אופים תרנגולות ב 350 במשך 1 1/2 שעות; מברשת באופן שווה עם זיגוג כתום, ואופים 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מברשת עם זיגוג כתום; מגן עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
אופים 15 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 17
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מקשטים, אם תרצה.
10
מגישים עם תערובת שמורה 3/4 כוס כתום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט