קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

תרנגולות משחק עם רימונים: Beccazini

תרנגולות משחק עם רימונים: Beccazini
תרנגולות משחק עם רימונים: Beccazini עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 1275 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 92 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שמן זית, פנצ'טה, מנטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. נסו תרנגולות משחק בגריל, תרנגולות משחק קריבי, ו תרנגולות משחק קורניש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, פשוט לכסות את זרעי הרימון עם Marsala. ייתכן שיהיה עליך להשתמש יותר Marsala. בעדינות לערבב את המנטה ולהניח בצד, מכוסה, במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מתבלים את הציפורים מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
מסננים את זרעי הרימון ומנטה, שומר את הנוזל. ממלאים את הציפורים בחלק מהזרעים, שומרים את השארית לשימוש מאוחר יותר, ואת המטבעה. באמצעות מחט, מסבך את הציפור בחוזקה כך החלל הפנימי סגור ואטום לסגור לקנות את 2 הרגליים. עטפו כל ציפור בפנצ 'טה, והשתמשו בכפות הידיים שלכם כדי ללחוץ על הפנצ' טה צמוד לציפור.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
במחבת חסינת תנור, מחממים את שמן הזית, החמאה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים 3 עלי מרווה ומבשלים 1 דקה לפני הוספת התרנגולות. חום הציפורים מכל הצדדים על חום גבוה עד משחימים היטב, על 5 דקות. מנמיכים את החום, ומוסיפים את עלי המרווה הנותרים, וזרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
מניחים את הסיר בתנור במשך 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
הסר את המחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
טפטף את התרנגולות עם 3 כפות של Marsala הנותרים לטפוח עם 4 כפות של החמאה הנותרת. מוסיפים לתרנגולות את מיצי המחבת וחוזרים לתנור למשך 5 דקות נוספות. בסיר קטן, להמיס את החמאה הנותרת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את קליפת התפוז ומטגנים בעדינות במשך 5 דקות, מערבבים בעדינות כך שהקליפה סופגת את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
11
הסר את קליפות מוקפץ מהחום.
12
הוציאו את התרנגולות מהתנור והעבירו אותן לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
13
מפזרים את התרנגולות עם קליפת תפוז, ומטפטף אותם עם מיצי פאן וזרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מגישים באופן מיידי.