קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

תרנגולות קורניש אידיוט

תרנגולות קורניש אידיוט
תרנגולות קורניש אידיוט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. אם יש לכם זנגביל, סוכר חום, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש, ו תרנגולות קורניש עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הבצלונים, פלפל, שמן זית, מיץ ליים, שום, טימין, allspice, זנגביל, סוכר חום, פלפל צ ' ילה ו 1 כף מלח במעבד מזון; דופק לעשות רוטב עבה. להכניס למקרר 1/4 כוס להגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כָּתֵףכָּתֵף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
לתבל את התרנגולות בכל רחבי עם מלח ופלפל; לתקוע כמה חורים לתוך צד העצם. לשפשף 1 כוס רוטב אידיוט על כל התרנגולות בקערה גדולה או במחבת. מכסים ומקררים במשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים גריל בינוני; להתכונן לצלייה ישירה ועקיפה: על גריל פחם, בנק הגחלים בצד אחד. עבור גריל גז, לכבות את אחד המבערים לאחר חימום מראש.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר את התרנגולות מן המרינדה, נותן כל לטפטף עודף; למקם את צד העור על הצד הקריר של הגריל (למקם את הרגליים קרוב יותר לאש). מכסים ומבשלים עד התרנגולות הן חום זהוב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
למרוח את התרנגולות עם כל רוטב אידיוט נוסף, ואז להפוך אותם לצד החום הישיר של הגריל; לבשל, חשוף, עד העור הוא חום כהה ואת הבשר מבושל דרך אבל עדיין לח, 5 עד 10 דקות יותר. (מדחום מוכנס לתוך החלק העבה צריך לקרוא 160 מעלות.) מניחים את התרנגולות בצד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם רוטב שמורות אידיוט.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
צילום: Con Poulos