תרנגולות קורניש אידיוט
תרנגולות קורניש אידיוט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. אם יש לכם זנגביל, סוכר חום, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש, ו תרנגולות קורניש עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבצלונים, פלפל, שמן זית, מיץ ליים, שום, טימין, allspice, זנגביל, סוכר חום, פלפל צ ' ילה ו 1 כף מלח במעבד מזון; דופק לעשות רוטב עבה. להכניס למקרר 1/4 כוס להגשה.
לתבל את התרנגולות בכל רחבי עם מלח ופלפל; לתקוע כמה חורים לתוך צד העצם. לשפשף 1 כוס רוטב אידיוט על כל התרנגולות בקערה גדולה או במחבת. מכסים ומקררים במשך 2 עד 4 שעות.
מחממים גריל בינוני; להתכונן לצלייה ישירה ועקיפה: על גריל פחם, בנק הגחלים בצד אחד. עבור גריל גז, לכבות את אחד המבערים לאחר חימום מראש.
הסר את התרנגולות מן המרינדה, נותן כל לטפטף עודף; למקם את צד העור על הצד הקריר של הגריל (למקם את הרגליים קרוב יותר לאש). מכסים ומבשלים עד התרנגולות הן חום זהוב, על 15 דקות.
למרוח את התרנגולות עם כל רוטב אידיוט נוסף, ואז להפוך אותם לצד החום הישיר של הגריל; לבשל, חשוף, עד העור הוא חום כהה ואת הבשר מבושל דרך אבל עדיין לח, 5 עד 10 דקות יותר. (מדחום מוכנס לתוך החלק העבה צריך לקרוא 160 מעלות.) מניחים את התרנגולות בצד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם רוטב שמורות אידיוט.