קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

תרנגולות קורניש ברוטב פורט-שרי

תרנגולות קורניש ברוטב פורט-שרי
תרנגולות קורניש עם רוטב פורט-דובדבן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 750 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין, שמן זית, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תרנגולות קורניש קלויות עם זיגוג דובדבן-Port, עוף צלוי עם רוטב חמוציות, ו תרנגולות קורניש אפויות ברוטב קמברלנד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להסיר קרביים וצוואר מתרנגולות. לשטוף עם מים קרים; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
הסר את העור; לקצץ עודף שומן. מפצל תרנגולות לחצי לאורכו.
4
שלב פפריקה, הבא 3 מרכיבים (באמצעות פלפל), ו 1/4 כפית טימין קצוץ; לשפשף על תרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים חצאי תרנגולת, השד הצדדים למעלה, במחבת צלייה רדודה מצופה ספריי בישול; מקום sprig טימין בחלל של כל ציפור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
הכנס מדחום לתוך חלק בשרי של הירך, הימנעות העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
אופים ב תרנגולות ב 400 במשך 35 דקות או עד רשם מדחום 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מעבירים תרנגולות למגש; מכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
כדי להכין רוטב, מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
10
יוצקים טפטוף מן מחבת broiler לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות עד השומן עולה למעלה. חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
11
מסננים טפטוף לתוך קערה קטנה; להשליך שומן. שים את הטפטוף בצד.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מחממים שמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
14
מערבבים מרק, יציאה, 1/4 כפית טימין קצוץ, קורנפלור, דובדבנים, טפטוף שמורות, וכל מיצים שנצברו על מגש; מוסיפים למחבת, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מגישים תרנגולות ברוטב; מקשטים עם גבעולי טימין נוספים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה