תרנגולות קורניש בריח רוזמרין עם הפחתת יין אדום
תרנגולות קורניש בריח רוזמרין עם הפחתת יין אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, רוזמרין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש וירקות קלויים בניחוח הדרים, תרנגולות קורניש בניחוח טראפל עם פטריות פרושוטו ופטריות בר, ו תרנגולות קורניש עם כרוב כבוש במרינדה.
הוראות
להסיר ולהשליך giblets ואת הצוואר מן התרנגולות; לקצץ עודף שומן. מפצל תרנגולות לחצי לאורכו. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן התרנגולות על ידי הכנסת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מערבבים חרדל, רוזמרין, מלח, פלפל, ו 3 שיני שום כדי ליצור משחה; לשפשף תערובת חרדל תחת עור משוחרר.
מניחים חצאי תרנגולת, צדדים בשרניים עד, על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול. תרגע 30 דקות.
אופים תרנגולות ב 425 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 16
מניחים תרנגולות על מגש; להתחמם.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טפטוף מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לגזור את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף למחבת nonstick, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
מוסיפים יין לטפטופים במחבת; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד 1/4 כוס (כ 3 דקות). מערבבים במרק, מיץ, דבש, ו 2 שיני שום; לבשל עד מופחת 1/4 כוס (כ 2 דקות).
הסר את העור מן התרנגולות; להשליך.
טפטוף כל תרנגולת עם תערובת יין 2 כפיות.