קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

תרנגולות קורניש לבנים

תרנגולות קורניש לבנים
תרנגולות קורניש בריק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 887 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 66 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, פלפל, תרנגולות משחק קורניש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש בגריל לבנים, קורניש תרנגולת תחת לבנה, ו תרנגולות קורניש.

הוראות

1
הפוך את המלח: להביא 1 1/2 גלונים מים 1/3 כוס מלח לרתיחה בסיר גדול, לטאטא עד המלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים את חצאי הלימון, טרגון, פטרוזיליה, שום, עלי דפנה ופלפל; בואו להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
מניחים את החזה של התרנגולות למטה על קרש חיתוך. השתמש מזמרה מטבח לחתוך לאורך כל צד של עמוד השדרה כדי להסיר. הפעל את השד בצד התרנגולות ולפתוח כך מקלות התיפוף להצביע; לחץ על עצם החזה בחוזקה כדי לשטח. הטביעו את התרנגולות במי מלח ומקררים לפחות 6 שעות ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
הסר את התרנגולות מן המלח ולשטוף היטב; טפיחה יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
מניחים את השד למעלה בתבנית אפייה ומקררים, חשופים, כדי לייבש את העור, לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מפזרים את התרנגולות במלח. לעטוף 2 לבנים עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
חום 1 כף כל שמן זית וחמאה בכל אחד 2 מחבת nonstick גדולה או ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
מוסיפים 1 תרנגולת, צד העור למטה, לכל מחבת ולפזר את הקורנית ושום סביבו. מעל כל תרנגולת עם לבנים עטופות בנייר כסף לצרוב עד תחילת חום, על 20 דקות, סיבוב המחבתות לפי הצורך אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
הסר את הלבנים בזהירות להפוך את התרנגולות (לא להחליף את הלבנים); להמשיך לבשל עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165 מעלות F, 20 עד 25 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
חותכים כל תרנגולת לשניים ומגישים עם רטבי romesco ו chimichurri.
מרכיבים שתצטרך
RomescoRomesco
12
רוטב Romesco
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
לזרוק 1/2 פאונד עגבניות שזיף ו 4 שיני שום (unpeeled) עם 2 כפות שמן זית ו 1/4 כפית מלח כשר; להפיץ על תבנית אפייה. צולים ב 350 מעלות F עד רך, 20 דקות; בואו מגניב, ואז לסחוט את השום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
מערבבים את העגבניות, השום, 3/4 כוס קצוצה פלפלים אדומים, 1/4 כוס חומץ שרי, 1 כף דבש, 1/2 כפית מלח כשר וקורט של פתיתי פלפל אדום בבלנדר; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חומץ שריחומץ שרי
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מעבירים לקערה; מערבבים ב 1/2 כוס קצוצה שקדים קלויים. טפטוף איטי ב 1/3 כוס שמן זית, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
בזיליקום צ 'ימיצ' ורי
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
17
שים 6 שיני שום (unpeeled) על גיליון של רדיד; טפטוף עם שמן זית חותם לתוך חבילה. צולים ב 350 מעלות F עד רך, על 20 דקות; בואו מגניב. לסחוט את שיני השום ומחית לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
18
שלב 1 בזיליקום חבורה (לחתוך סרטים דקים), 1 חבורה קצוצה דק פטרוזיליה, 1/4 חבורה קצוצה דק אורגנו, 1/3 כוס שרי חומץ, 2 קצוצים דק שאלוט, 1/2 כפית מלח כשר, ופלפל לפי הטעם. טפטוף איטי ב 1/3 כוס שמן זית, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
19
צילום: ג ' ייסון בארני