תרנגולות קורניש מזוגגות
תרנגולות קורניש מזוגגות דורשות סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 535 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו מרגרינה, תרנגולות קורניש, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. עם כפית ציון 47%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש מזוגגות, תרנגולות קורניש מזוגגות, ו תרנגולות קורניש מזוגגות כתומות.
הוראות
הסר טפלי עוף מתרנגולות; שמור לשימוש אחר. שוטפים תרנגולות מתחת למים זורמים קרים ומייבשים. לפצל כל תרנגולת לחצי לאורכו, באמצעות סכין חשמלית.
מניחים תרנגולות, חתוכות כלפי מטה, על מתלה של מחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול.
שלב ג ' לי ו -9 המרכיבים הבאים בסיר קטן; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, 1 דקה.
מפזרים תרנגולות עם 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
אופים, חשופים, ב 350 במשך 20 דקות.
מברישים תרנגולות עם חצי מתערובת הג ' לי.
אופים 45 עד 50 דקות נוספות או עד לסיום, מתבשלים לעיתים קרובות עם תערובת הג ' לי שנותרה.
מעבירים תרנגולות לפלטת הגשה. אם רוצים, מגישים עם אורז בר ומקשטים בעשבי תיבול טריים.