קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

תרנגולות קורניש עם אורז חום מלית

תרנגולות קורניש עם אורז חום מלית
תרנגולות קורניש עם מילוי אורז חום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 83 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 1191 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, רוטב חמוציות, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תרנגולות קורניש עם אורז חום מלית, תרנגולות קורניש עם אורז מלית, ו תרנגולות קורניש עם אורז מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
3
יש לשטוף תרנגולות מבפנים ומבחוץ ולייבש. עונה התרנגולות, מבפנים ומבחוץ, עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים תרנגולות במחבת צלייה גדולה ומניחים בצד.
5
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף בצל ירוק ושום ו לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים אורז חום וקורנית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים 1 כוס מרק עוף, מכסים ומביאים תערובת לרתיחה. אפשר לאורז לבשל במשך 3 דקות ואז מוסיפים את העגבניות המיובשות ופלפל הפעמון. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מן תערובת אורז חום כפית באופן רופף לתוך חלל של תרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
10
יוצקים הנותרים 1/2 כוס מרק עוף לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
11
מניחים תרנגולות בתנור ומיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
12
אופים 45 דקות עד 1 שעה, או עד מיצים מן הירך לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג, צולה כל 15 דקות עם מיצי פאן.
13
הוציאו את התרנגולות מהתנור והעבירו למגש.
14
יוצקים את מיצי המחבת מעל ומגישים.
1
מגישים את התרנגולות הממולאות ברוטב חמוציות ומנה צדדית של אפונה קפואה או טרייה מוקפאת בשמן זית קטן ומתובל במלח ופלפל אדום מרוסק.
מרכיבים שתצטרך