קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

תרנגולות קורניש קלות

תרנגולות קורניש קלות
הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, תרנגולות משחק קורניש, טימין הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. . מתכונים דומים: תרנגולות משחק קורניש קל, קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, ו תרנגולות קורניש.

הוראות

1
מערבבים 1/3 כוס מיץ לימון, מרגרינה מותכת, 1/2 כפית טימין, אבקת שום, כמון, פתיתי פלפל אדומים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים ומעסים תערובת מיץ לימון על תרנגולות קורניש.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מערבבים 1/2 כפית קורנית, מלח ופלפל שחור בקערה; מפזרים על תרנגולות קורניש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים מרק עוף ומיץ לימון 1/3 כוס לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
מניחים על 1 כף מרגרינה צוננת בחלל של כל תרנגולת; מניחים תרנגולות בסיר האיטי. מסדרים את קוביות המרגרינה שנותרו בתערובת מרק העוף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6
לבשל תרנגולות בבישול איטי על גבוה במשך 4 שעות או נמוך במשך 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים