קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

תרנגולת משחק ממולא אורז בר ופטריות

תרנגולת משחק ממולא אורז בר ופטריות
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . אם יש לך מלח, מים, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תרנגולת משחק ממולא אורז בר ופטריות, אורז בר מוקפץ מטוגן עם פטריות-ברברה טרופ - 50 נשים משחתות במזון, ו תרנגולות משחק קורניש ממולא אורז בר & כרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את האורז, קמצוץ של מלח, ומים לרתיחה בסיר עם מכסה. להפחית את החום, לכסות עם מכסה, ומבשלים את אורז בר עד הגרעינים פרצו פתוח, 45 עד 50 דקות. לחדש את המים במידת הצורך. Fluff האורז עם מזלג, ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות כדי לספוג מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את תרנגולת המשחק.
מרכיבים שתצטרך
בשר משחקבשר משחק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים 2 כפות חמאה במחבת, ומבשלים ומערבבים את הפטריות על אש בינונית עד שהם מבושלים חלקית ומתחילים לתת את המיץ שלהם, 5 עד 8 דקות. מערבבים את הפטריות והחמאה לתוך האורז המבושל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים את תרנגולת המשחק, בפנים ובחוץ, עם תיבול עוף, רוזמרין, ומלח ופלפל. בעדינות את תרנגולת קורניש עם תערובת אורז בר, ולקשור את הרגליים יחד עם חוט בישול כדי להחזיק את המילוי. חותכים 2 כפות חמאה לטפיחות קטנות, ולנקד אותם סביב הציפור.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בשר משחקבשר משחק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
אופים את הציפור בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, 40 עד 50 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את תרנגולת המשחק מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
בשר משחקבשר משחק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®