תרנגולת קורנית מזוגגת כתומה
גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, שמן זית, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. . עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. נסו תרנגולות קורניות מזוגגות בכתום, תרנגולות קורניות מזוגגות בכתום, ו תרנגולות קורניות מזוגגות בכתום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמן זית, 1 כף חרדל דיז ' ון, גרידת לימון ומיץ, גרידת תפוזים ומיץ, שום, מלח ופלפל שחור יחד בשקית גדולה לנטישה.
להוסיף תרנגולות, שקית חותם, ותרנגולות מעיל עם מרינדה. מקררים למשך שעה אחת לפחות, הופכים את השק 1 או 2 פעמים כדי להפיץ מחדש את המרינדה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מערבבים מיץ תפוזים, רוטב סויה, דבש, 1/4 כוס חרדל דיז ' ון, בצל, זנגביל, ופלפל שחור יחד בקערה.
הסר תרנגולות מן המרינדה ולהעביר למחבת צלייה, השלכת שאריות המרינדה.
תרנגולות צלויות בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות.
מברשת תרנגולות עם זיגוג כתום וצלי במשך 5 דקות יותר. תרנגולות Flip, מברשת עם זיגוג יותר, וצלי עד הבשר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).