קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגוז מוקה טורט

אגוז מוקה טורט
אגוז מוקה טורט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, שבבי שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: טורט מוקה-אגוז, אגוז-Blackberry Torte עם מוקה חמאה, ו מוקה טורט.

הוראות

1
להפריד את הביצים: להפריד את הביצים, לחלמונים ולבנים (לראות איך להפריד ביצים).  הקפד לוודא שאין חתיכות של קליפה או חלמון ביצה בחלבון, וכי הקערה שבה אתה משתמש כדי להכיל אותם הוא נקי לחלוטין ללא שאריות של שומן. כל שומן החלמונים או שמן יהיה קשה לנצח את החלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להכין מחבתות עוגה: להכין שתי מחבתות עוגה 9 אינץ'. קו המחבתות עם נייר קלף או נייר שעווה. חמאה קלה הצדדים של המחבתות (לא הנייר).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
מחממים תנור ל 177° (175°C). 
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים יחד את אגוזי מלך הקרקע ואת פירורי הלחם בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים חלמונים עם סוכר: 
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את החלמונים לתוך קערת ערבוב והכה עד חלקה. מוסיפים לאט 3/4 כוס סוכר לבן וממשיכים להכות את החלמונים עד עבה וחיוור. (אני משתמש במערבל יד בשביל זה.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
החלבונים מקציפים, מוסיפים סוכר: באמצעות מיקסר לעמוד, להכות את החלבונים ביצה עם הקובץ המצורף whisk עד קצף.  טפטוף איטי ב 1/4 כוס סוכר לבן, והכה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מקפלים חלבוני ביצה תערובת אגוז לתוך תערובת חלמון: עם מרית גומי, בעדינות לקפל את חלבוני ביצה לתוך תערובת חלמון, לסירוגין עם תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
אופים: כפית את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכן, קלף שכבות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים במשך 25 עד 30 דקות ב 177° (175°C) עד חותם קל נשאר כאשר נגע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הפוך בסיס ציפוי מוקה: בעוד העוגה היא בישול להכין את בסיס ציפוי מוקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
מניחים 1/2 כוס סוכר לבן ו 2 כפות של קורנפלור לתוך סיר. להפוך את החום על בינוני ומערבבים בהדרגה את הקפה ואת שבבי השוקולד. מערבבים ברציפות עד התערובת מתחילה להתבשל ולעבות די באופן משמעותי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
המשך לערבב בעוד התערובת מבעבעת במשך 1 דקה. לאחר מכן להסיר מחום ומערבבים את החמאה ותמצית וניל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
11
בואו להתקרר לחלוטין. (תוכלו לשלב בסיס מוקה זה לתוך קצפת כאשר אתה פרוסט את העוגה.)
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
בואו עוגות מגניב, להסיר מחבתות ולהסיר נייר: 
13
הסר את העוגות מהתנור להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. הפעל סכין קהה סביב הקצוות של העוגות כדי להפריד אותו מן הצדדים של המחבתות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
בזהירות להפוך את העוגות על מתלה. בזהירות לקלף ולזרוק את הקלף או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
15
בואו להתקרר לחלוטין.  שים לב שאם אתה רוצה לעשות קדימה, אתה יכול לבשל את העוגות הראשונות, לתת מגניב לחדר זמני, לעטוף בניילון נצמד, להקפיא עד שאתה מוכן לכפור ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
16
להשלים את הציפוי: מקציפים את השמנת עד שהוא עבה למדי, ממש לפני הנקודה שבה אם אתה כל הזמן על הצלפה זה יהפוך חמאה. זה יעזור להחזיק את זה כמו ציפוי. לאחר קצפת, לקפל את הקצפת ואת בסיס מוקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
17
זה יכול להיות קצת מנוקד, ואם אתה מקפל את זה רק בקלילות, אתה יכול לקבל כמעט אפקט marbling של אור כהה עם ציפוי, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
18
מניחים עוגה אחת על מגש הגשה. כפור העליון.
19
מניחים את העוגה השנייה על גבי זה, כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.  
20
מגישים מיד, או לשמור מקורר עד הגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טורט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "