אגוז מוקה טורט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, שבבי שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: טורט מוקה-אגוז, אגוז-Blackberry Torte עם מוקה חמאה, ו מוקה טורט.
הוראות
1
להפריד את הביצים: להפריד את הביצים, לחלמונים ולבנים (לראות איך להפריד ביצים). הקפד לוודא שאין חתיכות של קליפה או חלמון ביצה בחלבון, וכי הקערה שבה אתה משתמש כדי להכיל אותם הוא נקי לחלוטין ללא שאריות של שומן. כל שומן החלמונים או שמן יהיה קשה לנצח את החלבונים ביצה.
מניחים את החלמונים לתוך קערת ערבוב והכה עד חלקה. מוסיפים לאט 3/4 כוס סוכר לבן וממשיכים להכות את החלמונים עד עבה וחיוור. (אני משתמש במערבל יד בשביל זה.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
החלבונים מקציפים, מוסיפים סוכר: באמצעות מיקסר לעמוד, להכות את החלבונים ביצה עם הקובץ המצורף whisk עד קצף. טפטוף איטי ב 1/4 כוס סוכר לבן, והכה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מקפלים חלבוני ביצה תערובת אגוז לתוך תערובת חלמון: עם מרית גומי, בעדינות לקפל את חלבוני ביצה לתוך תערובת חלמון, לסירוגין עם תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
אופים: כפית את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכן, קלף שכבות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים במשך 25 עד 30 דקות ב 177° (175°C) עד חותם קל נשאר כאשר נגע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הפוך בסיס ציפוי מוקה: בעוד העוגה היא בישול להכין את בסיס ציפוי מוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
מניחים 1/2 כוס סוכר לבן ו 2 כפות של קורנפלור לתוך סיר. להפוך את החום על בינוני ומערבבים בהדרגה את הקפה ואת שבבי השוקולד. מערבבים ברציפות עד התערובת מתחילה להתבשל ולעבות די באופן משמעותי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
המשך לערבב בעוד התערובת מבעבעת במשך 1 דקה. לאחר מכן להסיר מחום ומערבבים את החמאה ותמצית וניל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
11
בואו להתקרר לחלוטין. (תוכלו לשלב בסיס מוקה זה לתוך קצפת כאשר אתה פרוסט את העוגה.)
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
בואו עוגות מגניב, להסיר מחבתות ולהסיר נייר:
13
הסר את העוגות מהתנור להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. הפעל סכין קהה סביב הקצוות של העוגות כדי להפריד אותו מן הצדדים של המחבתות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
בזהירות להפוך את העוגות על מתלה. בזהירות לקלף ולזרוק את הקלף או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
15
בואו להתקרר לחלוטין. שים לב שאם אתה רוצה לעשות קדימה, אתה יכול לבשל את העוגות הראשונות, לתת מגניב לחדר זמני, לעטוף בניילון נצמד, להקפיא עד שאתה מוכן לכפור ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
16
להשלים את הציפוי: מקציפים את השמנת עד שהוא עבה למדי, ממש לפני הנקודה שבה אם אתה כל הזמן על הצלפה זה יהפוך חמאה. זה יעזור להחזיק את זה כמו ציפוי. לאחר קצפת, לקפל את הקצפת ואת בסיס מוקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
17
זה יכול להיות קצת מנוקד, ואם אתה מקפל את זה רק בקלילות, אתה יכול לקבל כמעט אפקט marbling של אור כהה עם ציפוי, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
18
מניחים עוגה אחת על מגש הגשה. כפור העליון.
19
מניחים את העוגה השנייה על גבי זה, כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
טורט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.