אגסים ברוטב שוקולד
אגסים ברוטב שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הרוטב שלך. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . אם יש לך שוקולד מריר, מיץ לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: אגסים עם רוטב שוקולד, אגסים ברוטב שוקולד, ו אגסים שוקולד ברוטב קרמל.
הוראות
השאר גבעולים על אגסים קלופים.
מפזרים מיץ לימון כדי למנוע בראונינג. תניח בצד.
בסיר גדול מספיק כדי להכיל 4 אגסים עומדים זקוף, לשלב מים וסוכר.
מניחים מעל חום בינוני, ומרתיחים עד הסוכר הוא מומס. מערבבים בוניל, ואז למקם את האגסים ב. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 15 דקות. אפשר להתקרר בנוזל, ולאחר מכן לנקז.
בחלק העליון של דוד כפול, לשלב שוקולד, שמנת וחמאה.
חום, ערבוב, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום, ומערבבים ליקר קפה.
מניחים אגסים על צלחת הגשה, יוצקים רוטב שוקולד על אגסים, ומקשטים עם דובדבנים maraschino.