אגסים מסמיקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגסים הסמקה. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 284 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגסים, ג'לטין טעם פטל ג' לי, ציפוי קצפת מגניב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו תפוחים מסמיקים, סנגריה הסמקה, ו ריבת אפרסק מסמיקה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תערובות ג ' לטין ומים בתנור הולנדי. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים אגסים; מכסים חלקית מחבת עם מכסה. מבשלים על אש בינונית נמוכה 20 דקות. או רק עד אגסים במכרז, ערבוב לאחר 10 דקות.
הסר אגסים מן הנוזל; להשליך אגס נוזלי או מילואים לשימוש אחר. (ראה טיפ.)