קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגסים מתובלים עם תפוזים ורוטב קרמל

אגסים מתובלים עם תפוזים ורוטב קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגסים מתובלים עם תפוזים ורוטב קרמל. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך כתום עבה, טחון ras-אל-hanout, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגסים עם רוטב קרמל מתובל, אגסים עלומים עם רוטב קרמל מתובל, ו עוגת שוקולד ללא קמח מצופה בייגלה עם אגסים מתובלים ברוטב קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מלון baller והחל מלמטה, הליבה כל אגס.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
2
לחתוך דק לחתוך את החלק התחתון של כל אגס כדי להפוך את הרמה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
מערבבים סוכר ומים 1/4 כוס בסיר גדול כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מחבת מחום; להקציף בחמאה, ואז 2 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לעמוד אגסים ברוטב קרמל בסיר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מפזרים קינמון נגמר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות. לחשוף; מפזרים ras-אל-hanout. מכסים וממשיכים לבשל עד האגסים הם מכרז, מדי פעם כפותרוטב קרמל על אגסים ומחבת רועד כך אגסים לא מקל, על 15 דקות. מסדרים פרוסות תפוז סביב אגסים; רוטב קרמל כפית מעל. מכסים ומבשלים עד פרוסות תפוז לרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
Ras El HanoutRas El Hanout
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים פרוסות תפוז על צלחות. לעמוד אגסים על גבי פרוסות תפוז. רוטב קרמל כפית מעל ומפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
9
* תערובת תבלין מרוקאית זמינה בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים במזרח התיכון, ובדואר מבית התבלינים (312-274-0378; thespicehouse.com).
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות