אגס דביק & עוגת ג'ינג'ר יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. יש קינוח זה 554 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ברנדי, אגוזי פקאן, סוכר muscovado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פודינג ג'ינג'ר אגס דביק, עוגת ג'ינג'ר אגוז דביקה, ו דביק ג'ינג'ר לימון טפטוף עוגה.
הוראות
1
שים את התאריכים הקצוצים במחבת עם חלב, חמאה, ג ' ינג ' ר לשמר מוסקבדו כהה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado
גרוטאות טריות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תאריכים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
חום בעדינות עד שהחמאה נמסה והתערובת מתחילה לבעבע סביב הקצוות של המחבת. מערבבים היטב ומניחים בצד עבור 1 hr להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4
קו הבסיס של פח springform 23cm חמאה עם אפיית קלף. לקלף ולקצוץ את האגסים לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
מערבבים את הקמח, פקאנים קצוצים וביקרבונט עם התבלינים, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת תאריך מקורר עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
תאריכים
כמו למשל M&M's
6
יוצקים לתוך הפח ומפזרים על האגסים. בערך לשבור את הפקאן שמורות ושחרר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
חצאי אגסים בסירופ
7
אופים במשך 40 דקות, ואז לכסות את החלק העליון באופן רופף עם נייר כסף ולחזור לתנור במשך 25-30 דקות יותר עד שיפוד מוכנס לתוך המרכז יוצא עם פירורים דביקים רק העוגה עדיין עשוי להיראות קצת רטוב סביב האגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ
8
בעוד העוגה אפייה, להפוך את סירופ ברנדי. להטות את סוכר muscovado האור למחבת עם 50 מ " ל מים להתמוסס על חום נמוך עד סירופי. מוסיפים את הברנדי ומניחים בצד. כאשר העוגה מוכנה, כפית מעל חצי סירופ, ואז להשאיר את העוגה להתקרר לפני ההגשה עם סירופ נוסף בצד.
כדי להקפיא, לקרר את העוגה בדיל שלה, ואז לעטוף היטב להקפיא עד 3 חודשים. להפשיר ולהתחמם דרך בתנור נמוך. הסירופ יכול להיות קפוא בנפרד, התחמם, ואז טפטף מעל כמו קודם.