קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

אגס מקורמל ומרווה קרוסטיני

אגס מקורמל ומרווה קרוסטיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אגס קרמל ומרווה Crostini. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, מלח, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Crostini עם בצל קרמל בלסמי, גבינה מותכת & מרווה, מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, ו כבד עוף וקרוסטיני מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להמיס 3 כף. חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים אגסים ומלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד אגסים רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
בינתיים, לחתוך באגט לתוך 16 פרוסות (1/4 פנימה. עבה; ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
5
פרוסות להפיץ עם נשאר 1 כף. חמאה ולסדר על תבנית אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים פרוסות עד קלוי היטב, 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כאשר אגסים רכים, מערבבים מרווה ומסירים מהחום. למעלה קלוי בגט פרוסות עם תערובת אגס וגבינה כחולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
בגטבגט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
9
מגישים חמים.