קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

אגס צ'אטני ברוסקטה עם פקאן וגבינה כחולה

אגס צ'אטני ברוסקטה עם פקאן וגבינה כחולה
אגס Chutney ברוסקטה עם פקאן וגבינה כחולה היא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חומץ סיידר, משמשים, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט אגסים בגריל עם גבינה כחולה ופקאנים, ברוסקטה תות עם בייקון, אגוזי פקאן מסוכרים וגבינת עיזים עם טפטוף בלסמי, ו רומיין עם תפוח, פקאן וגבינה כחולה.

הוראות

1
מחממים סיר קטן מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף שאלוט, ו מוקפץ במשך 2 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4
מוסיפים אגס הבא 6 מרכיבים (דרך קינמון); להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לבשל 20 דקות או עד אגס הוא רך תערובת עבה. מגניב לטמפרטורת החדר. זרוק מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
כפית על 1 1/2 כפות chutney על כל פרוסת בגט; העליון כל אחד עם 1/2 כפית פקאן ו 1/2 כפית גבינה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
6
מפזרים באופן שווה עם עירית קצוצה וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto