אגס קלפוטי
אגס Clafouti עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. אם יש לכם קמח, סוכר ממתקים, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. נסו אגס קלפוטי, אגס קלפוטי, ו אגס קלפוטי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חמאה 10 x 3 x 1 1 1/2 אינץ ' צלחת אפייה עגולה ומפזרים את החלק התחתון ואת הצדדים עם 1 כף של הסוכר מגורען.
הכה את הביצים ואת 1/3 כוס סוכר מגורען בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. במהירות נמוכה, מערבבים בקמח, שמנת, תמצית וניל, גרידת לימון, מלח וברנדי אגסים. להפריש במשך 10 דקות.
בינתיים, לקלף, רבעון, ליבה, ולפרוס את האגסים. מסדרים את הפרוסות בשכבה אחת, מעט מאוורר החוצה, בתבנית האפייה.
יוצקים את הבלילה מעל האגסים ואופים עד העליון הוא חום זהוב ואת פודינג הוא מוצק, 35 עד 40 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, זרועים סוכר של ממתקים, קרם פרש.