קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגרול שרימפס

אגרול שרימפס
המתכון שרימפס אגרול מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל סיני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, תערובת קולסלאו שנרכשה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 30%. נסו שרימפס, ביצה ושמיר סמורברוק, גלילי שרימפס, ו אגרול שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב עמילן תירס, חמש אבקת תבלינים ורוטב סויה; להתמזג היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב ברביקיו סיני מוכן Hoisin1/3 כוס רוטב ברביקיו סיני מוכן Hoisin
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
במחבת גדולה או ווק, חום 1 כף שמן מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים תערובת סלט כרוב, נבטי שעועית, בצל ו gingerroot; לבשל ומערבבים 3 עד 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
קציצות עוף צמחוניותקציצות עוף צמחוניות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים שרימפס ותערובת קורנפלור; מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות או עד שהתערובת מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
הסר מחבת; מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בטיגון עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן חום (3 עד 4 אינץ') כדי 177°.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
בינתיים, במקום 1 אגרול העור על משטח עבודה עם 1 פינה פונה אליך. (מכסים את העור שנותר עם מגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.)
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מניחים 1/4 תערובת סלט כרוב כוס מעט מתחת למרכז של עור אגרול. מקפלים פינה של עור אגרול הקרוב ביותר למילוי מעל מילוי, תוחב נקודת מתחת. מקפלים פנימה חפיפה פינות ימין ושמאל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
9
מברשת הנותרים בפינה עם ביצה; בעדינות לגלגל אגרול לכיוון הפינה הנותרים ולחץ לאטום. (כיסוי מלא אגרול עם מגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.) חזור עם שאריות קליפות אגרול ותערובת סלט כרוב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
מטגנים אגרולים, כמה בכל פעם, בשמן 4 עד 6 דקות. פונה פעם אחת, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
מגישים עם רוטב חמוץ מתוק.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.