אוטולנגי. צריך אני אומר יותר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Ottolenghi. צריך אני אומר יותר. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו דבש, מלח ים, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: חצילים במרינדה À Lan Ottolenghi, אטריות אוטולנג'י סובה, ו Ottolenghi השראה עוף.
הוראות
שוטפים את העדשים היטב מתחת למים זורמים, ואז מניחים אותם בקערה עם המים ומשרים במשך 30 דקות.בינתיים, קוצצים דק את הכוסברה (כולל גבעולים), בצל ושום, ומגררים את הג ' ינג ' ר. תניח את הכוסברה בצד.
מניחים את זרעי החרדל בתנור הולנדי 5 ליטר או בסיר אחר עם תחתית כבדה, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים פופ.
מוסיפים את הבצל, שום, זנגביל ושמן זית. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מוסיפים את כוסברה הקרקע, כמון, כורכום, פפריקה, קארי עלים, ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מוסיפים את העדשים ואת המים השריית שלהם, העגבניות, הדבש, חילבה, ומלח, ומערבבים כדי להתמזג. מכסים ומבשלים כ -30 דקות, עד העדשים מבושלים במלואם.מערבבים את החמאה, מיץ לימון או סיד, וכוסברה.