קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות21
מגזין

אויאקודון

אויאקודון
Oyakodon הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 1143 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-229 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת kombu dashi, בצל, אופציונלי: נורים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: Oyakodon, איך לבשל: Oyakodon (דונבורי עוף וביצה), ו Oyakodon (עוף יפני וקערות אורז ביצים).

הוראות

1
במחבת גדולה, להוסיף את השמן לטגן את הבצל על חום נמוך בינוני עד שהם נובלים ולהתחיל לקחת על צבע זהוב חיוור, כעשר דקות. אתה לא רוצה שום השחמה משמעותית או חתיכות חרוכות, רק מגע של צבע.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הסוכר, רוטב סויה, אבקת דאשי ומים. הפעל את החום עד בינוני ולחכות שזה בועה במרץ. בינתיים, לפצח את הביצים יחד בקערה קטנה ולהכות במזלג עד הומוגנית. כאשר התערובת מתחילה לבעבע קשה, להוסיף את העוף מגורר לחלק הכי מגניב של המחבת (בדרך כלל במרכז) ושופכים את הביצים בבת אחת לתוך החלק החם ביותר (סביב הקצוות).
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
דאשי.דאשי.
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
תן לביצים לבשל, מבלי לערבב, עד סט מלא; כ -45 שניות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
שים את האורז לתוך החלק התחתון של קערה גדולה ולהשתמש כף מחורץ כדי העליון עם תערובת ביצה, בצל עוף. בזהירות לשפוך את המרק שנותר לתחתית הקערה, אבל לא על האורז. (
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
לשפוך את המרק על החלק העליון סופג את האורז ומונע ממנו להתקבץ יחד, משאיר אותך עם קערה מרדנית, דגנים בודדים.) למעלה עם חתיכות קרועות של נורי קלוי, אם אתה רוצה. תאכל עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
נוריםנורים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)