אויאקודון
Oyakodon הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 1143 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-229 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת kombu dashi, בצל, אופציונלי: נורים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: Oyakodon, איך לבשל: Oyakodon (דונבורי עוף וביצה), ו Oyakodon (עוף יפני וקערות אורז ביצים).
הוראות
במחבת גדולה, להוסיף את השמן לטגן את הבצל על חום נמוך בינוני עד שהם נובלים ולהתחיל לקחת על צבע זהוב חיוור, כעשר דקות. אתה לא רוצה שום השחמה משמעותית או חתיכות חרוכות, רק מגע של צבע.
מוסיפים את הסוכר, רוטב סויה, אבקת דאשי ומים. הפעל את החום עד בינוני ולחכות שזה בועה במרץ. בינתיים, לפצח את הביצים יחד בקערה קטנה ולהכות במזלג עד הומוגנית. כאשר התערובת מתחילה לבעבע קשה, להוסיף את העוף מגורר לחלק הכי מגניב של המחבת (בדרך כלל במרכז) ושופכים את הביצים בבת אחת לתוך החלק החם ביותר (סביב הקצוות).
תן לביצים לבשל, מבלי לערבב, עד סט מלא; כ -45 שניות. כבה את החימום.
שים את האורז לתוך החלק התחתון של קערה גדולה ולהשתמש כף מחורץ כדי העליון עם תערובת ביצה, בצל עוף. בזהירות לשפוך את המרק שנותר לתחתית הקערה, אבל לא על האורז. (
לשפוך את המרק על החלק העליון סופג את האורז ומונע ממנו להתקבץ יחד, משאיר אותך עם קערה מרדנית, דגנים בודדים.) למעלה עם חתיכות קרועות של נורי קלוי, אם אתה רוצה. תאכל עם כפית.