אוסובוקו עם בצל בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 73 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, גרידת לימון, tubetti, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בצל, 1/2 כוס יין, סוכר, 1 כפית טימין, ו 1/4 כפית פלפל שחור בתנור הולנדי גדול. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני 20 דקות או עד בצל רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים חומץ; לבשל, חשוף, 15 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה בצל הם קרמל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
הסר תערובת בצל 3/4 כוס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מפזרים את העגל עם 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
מוסיפים 1 כוס יין, 1 כפית קורנית, עגל, מרק, פלפל אדום, עגבניות ושום למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה ו -15 דקות, הופכים עגל מדי פעם. לחשוף ולבשל במשך 30 דקות. מערבבים פסטה ושעועית; מבשלים 15 דקות או עד פסטה מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים עם תערובת בצל שמורה, בזיליקום, וגרידת לימון.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.