קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

אוקראינית סלק כרוב ירוק לחמניות

אוקראינית סלק כרוב ירוק לחמניות
לכו לחנות ואספו בשר בקר טחון, חזיר טחון, מרק עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הולובצי (לחמניות כרוב ממולאות אוקראיניות), אורז סלק וקערות כרוב שום עם פסטו ירוק סלק, ו מרק סלק עם פיסטו ירוק סלק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה, ומבשלים את הבצל עד שהוא רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסירים את המחבת מהאש; אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את פירורי הלחם לקערה גדולה; יוצקים את החלב על הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הניחו לעמוד עד שהפירורים ספגו את הנוזל, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הבצל המבושל, הבקר הטחון, החזיר הטחון, הביצה, המלח והפלפל עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
חזיר טחוןחזיר טחון
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מכסים את תחתית תבנית האפייה המוכנה ב -2 עלי סלק גדולים; הניחו 2 עלים נוספים לחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
הניחו את עלי הסלק הנותרים למילוי על משטח עבודה שטוח, והניחו כפית גדושה מתערובת הבשר בקצה הרחב (התחתון) של כל עלה.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
מגלגלים את העלה כלפי מעלה, סוגרים את המילוי ואז מכניסים לתבנית האפייה. חזור על הפעולה עם שאר העלים ותערובת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
יוצקים את מרק העוף על הלחמניות הממולאות, ואז מניחים את 2 העלים השמורים האחרונים מעל החלק העליון של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שעלי הסלק רכים והמילוי מבושל, בערך 1 שעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות פרנהייט (72 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מוציאים את התבנית מהתנור ויוצקים את הנוזל מתחתית תבנית האפייה לסיר קטן.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מקציפים את הקמח והשמנת יחד בקערה עד לקבלת תערובת חלקה, ומערבבים את תערובת השמנת בהדרגה למיצי התבנית. מביאים לרתיחה חשופה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים בעדינות עד להסמכה, כ -5 דקות. לא להרתיח. להגשה מסדרים את הלחמניות הממולאות בכלי הגשה ויוצקים את הרוטב על הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מפזרים שמיר קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו