אורזו עם שרימפס ואפונה זעירה הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, עלי טרגון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: אורזו עם אפונה ונענע, גזרים ואפונה Orzo, ו מנטה אורזו ואפונה.
הוראות
1
מחממים סיר גדול מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים מרק למחבת; מביאים לרתיחה. מערבבים באורזו; להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד פסטה הוא אל דנטה ורוב הנוזל נספג (כ 10 דקות), ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מתכון לפיצוצ'רי
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחממים חמאה במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני; מערבבים בשאלות וגרידת. מבשלים עד שאלות מתרכך (כ 3 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף אפונה; לבשל עד אפונה הם ירוק בהיר (כ 2 דקות), ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים