תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז בר ופטריות מלית. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 306 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח גס וכשר, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח ופטריות אורז בר מלית, אורז בר בישול איטי ומילוי פטריות, ו הברוקולי של לסלי, אורז בר, ומילוי פטריות.
הוראות
1
מניחים אורז בר בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות אורז ב -3 אינץ'. מביאים לרתיחה. להפחית חום tomedium נמוך ומבשל עד אורז הוא almosttender, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
3
ניקוז.
4
בינתיים, להמיס 1 כף חמאה עם 1 כף שמן בסיר גדול כבד overmedium-חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
להוסיף shiitakes; sautéuntil חום, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
6
להעביר קערה tolarge.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים 1 כף חמאה ו1 כף שמן לסיר אותו; חום overmedium-חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להוסיף פטריות צדפות;sauté עד חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפות
9
מעבירים לקערה עם שיטאקים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים 1 כף חמאה ו 1tablespoon שמן לאותו סיר; חום על mediumheat.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים בצל לסיר; sauté עד זהבומאוד רך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
להוסיף צ ' ילה;מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
13
מוסיפים 1 כף הנותרים 1 שמן כף לסיר; אורז addbrown ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיפים אורז בר, מרק, עלי דפנה, ו 1 כפית מלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני;לכסות ומבשלים עד כל האורז הוא מכרז וliquid נספג, 35 עד 40 דקות. תערובת Fluffrice עם מזלג. מערבבים פטריות ופרסלי. העונה לפי הטעם עם יותר מלח וpepper. מערבבים בקצרה על חום בינוני ללא חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז בר, שטוף היטב
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
* זמין בסופרמרקטים רבים ובמתמחה חנויות מזון ושווקים לטיניים.