אורז בר מלית עם פטריות בר
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אורז בר מלית עם פטריות בר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, פטרוזיליה, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: אורז בר מלית עם פטריות בר, הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, ו אורז בר מלית.
הוראות
ממיסים 4 כפות חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מוסיפים בצל; sauté עד רך מאוד caramelized, על 25 דקות.
מעבירים בצל לקערה גדולה. ממיסים הנותרים 4 כפות חמאה באותו סיר על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים פטריות ו 1 כף טימין; sauté עד פטריות חום עמוק, על 12 דקות.
מוסיפים לקערה עם בצל. מתבלים במלח ופלפל.
להביא מרק, 1 כף טימין, ו 2 כפיות מרווה להרתיח בסיר עמוק כבד גדול.
מערבבים באורז בר; לחזור לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 30 דקות.
מערבבים באורז לבן; מכסים ומבשלים עד שכל האורז רך וכמעט כל הנוזל נספג, כ -18 דקות יותר. מערבבים בצל קרמל ופטריות, שנותר 1 כף טימין, ו 1 כפית מרווה. מערבבים באגסים, אם תרצה. כיסוי ומבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים 3/4 כוס פטרוזיליה.
רופף למלא את הצוואר ואת החללים העיקריים של טורקיה עם מלית. בנדיבות תבנית אפייה חמאה. כפית נותרת מלית לתוך צלחת מוכנה. כיסוי עם נייר מרופד בחמאה, צד מרוח בחמאה כלפי מטה.
אופים מלית בצלחת לאורך טורקיה בצד עד מחומם דרך, כ 25 דקות. לחשוף מלית.
אופים עד העליון של מלית הוא מעט פריך וזהוב, על 15 דקות יותר.
מחממים תנור ל 177°. חמאה בנדיבות 13x9x2 אינץ זכוכית צלחת אפייה, בהתאם למתכון.
העברת מלית צלחת מוכנה. כיסוי עם נייר מרופד בחמאה, צד מרוח בחמאה כלפי מטה.
אופים עד מחומם דרך, כ 40 דקות. לחשוף ואופים עד העליון הוא קצת פריך וזהוב, על 20 דקות יותר.
מפזרים 1/4 כוס קצוצה פטרוזיליה איטלקית מעל מלית ומגישים.