אורז בר עם בייקון ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון ופטריות אורז בר. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בייקון, תיבול יווני, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פטריות אורז בר, אורז פטריות בר, ו פטריות אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
פטריות מטוגנות ובצל ירוק בטפטופים חמים במחבת 8 דקות או עד למכרז. תניח בצד.
מביאים מרק עוף לרתיחה בסיר גדול. מערבבים באורז; להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 8 דקות או עד מכרז.
לזרוק יחד אורז מבושל, בייקון, תערובת פטריות, פטרוזיליה, ותבלינים יוונית.
למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Fanci
מזון כל אורז בר בישול מהיר טבעי.