אורז בר עם דלורית, כרישה ותירס
אורז בר עם דלורית, כרישה, ותירס נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. אם יש לכם אורז, פטרוזיליה, מלח כשר גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אורז בר עם דלורית, כרישה ותירס, Butternut סקווש אורז בר, ו אורז בר מחרוזת סקווש חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף אורז במסננת מתחת למים קרים; לנקז. להביא 6 כוסות מים 2 כפיות מלח צרוד להרתיח בסיר גדול.
כתובת; להביא לרתיחה. להפחית את החום; להתבשל עד גרגרי אורז מתחילים להתפצלהם מכרז אבל עדיין לעיס מעט, על 45minutes.
מורחים על bakingsheet rimmed להתקרר.
העברה לקערה. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מחממים תנור ל 350°f. שמן rimmedbaking גיליון. לזרוק קוביות סקווש ושמן 3tablespoons בקערה בינונית.
Spreadsquash בשכבה אחת על גיליון מוכן;מפזרים מלח ופלפל. צלי justuntil רך אבל מוצק מספיק כדי להחזיק צורה, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
להעביר סקווש לקערה. מגניב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
ממיסים 4 כפות חמאה גדוליםקילט מעל חום בינוני.
להוסיף כרישה 3 / 4 כוס מים; ומבשלים עד כרישה הם מכרז, על 7 דקות.
הוסף תירס; מבשלים 2minutes יותר.
מוסיפים אורז ו butternutsquash; מבשלים עד מחומם דרך andliquid נספג, כ 4 דקות. מערבבים 2tablespoons חמאה ופטרוזיליה. עונת withsalt ופלפל.
סוגים מסוימים של wildrice לקחת יותר זמן לבשל מאחרים. הריס הוא מבושל לחלוטין כאשר הגרגרים הם tenderbut עדיין לעיס ומתחיל לפצל. בקש לבדוק את האורז לפני ניקוז.