קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

אורז ואפונה

אורז ואפונה
אורז ואפונה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לכו לחנות ותרימו את צ'ילה, עלי טימין, אפונה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אורז מעורר השראה: ריזוטו אורז פרמזן סקווש עם אספרגוס & אפונה ירוקה (ללא גלוטן), אורז ואפונה, ו אורז ואפונה.

הוראות

1
למרות הסיכה הקריבית הזאת נקראת אורז ואפונה זה, למעשה, אורז ושעועית. באופן מסורתי אפונה gungo-המכונה גם אפונה גונגה, אפונה קונגו, אפונה ללא עין או, הכי מוכר, אפונה יונה-משמשים אבל לא עושה את זה נקודה דבק. לעתים קרובות השתמשתי באפונה שחורה, ופעם או פעמיים חמוציות או שעועית כליות. האמת היא, כמו השיר כמעט יש לו, כל שעועית תעשה.;
מרכיבים שתצטרך
אפונה יונהאפונה יונה
2
מסננים ושוטפים את אפונה gungo, ומחממים את השמן בסיר מבוסס כבד שיש לו מכסה. מטגנים את הבצל במשך כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, נותן לו לרכך וחום קצת. לאחר מכן להוסיף את צ ' ילה קצוצה ושום, ולתת הכל מערבבים טוב מסביב. עכשיו מערבבים את האורז, לוודא שהוא כל slicked עם שמן, ואז לשפוך את חלב קוקוס עוף או מרק ירקות ומערבבים את אפונה גונגו סחוט. להביא לבועה, מהדק על המכסה, ולהוריד את החום נמוך מאוד ולתת לו לבשל בעדינות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בדוק את האורז מבושל דרך ואת הנוזל נספג - לתת את האורז עוד 5 דקות אם הוא צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים את הטימין קצוץ טרי ומתבשלים עם מלח אם תרצה, forking זה דרך.
מרכיבים שתצטרך