קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

אורז מטוגן למשפחת עוז

אורז מטוגן למשפחת עוז
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? אורז מטוגן ממשפחת עוז יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ים ופלפל טרי-סדוק, בצל, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שיבולת שועל קוקוס פטל שוקולד מרי (עם שמן קוקוס!) כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: כרובית "אורז מטוגן" משולחן המשפחה ללא דגנים / ראיון עם המחבר ומסגיר, אורז מוקפץ עם רוטב XO, ו טופו מוקפץ עם אורז מטוגן.

הוראות

1
הוסף 1 כף שמן למחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים את השרימפס ומבשלים אותם משני הצדדים עד שהם ורודים ואטומים לחלוטין ומבושלים דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
הסר את השרימפס מהמחבת והניח אותם בצד בקערה. (אם אתה מחליף טמפה, להפשיר אם קפוא, ואז למקם במחבת ברזל יצוק גדול עם חצי שמן קוקוס על חום בינוני. השתמש בכף עץ כדי לשבור את לבנת טמפה לחתיכות קטנות ומטגנים אותם עד מבושל דרך וכמה חתיכות פריכות, 5 עד 8 דקות. תניח בצד.)
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טמפהטמפה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להגדיל את החום בינוני, להוסיף 1 יותר שמן כף, לטגן את הבצל קצוץ במשך 2 דקות, עד שהתרכך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
5
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר. מערבבים ברציפות כדי לוודא השום לא לשרוף. לאחר 2 דקות, מוסיפים את הפטריות ומטוגנים עד שהפטריות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6
מוסיפים את רוטב הסויה, sriracha, ושמן שומשום (אם משתמשים) ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
SrirachaSriracha
7
מוסיפים את אפונה שלג, כרוב, וגזר ומבשלים עד כרוב הוא נבול מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כרובכרוב
8
מוסיפים את כף השמן שנותרה ואת האורז וזורקים למחבת עד שהאורז מחומם דרכו. קוצצים את השרימפס לחתיכות בגודל ביס ומוסיפים אותם לתערובת האורז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
בקערה קטנה, לטאטא את הביצים. דוחפים את האורז לצד אחד של המחבת ושופכים את הביצים על פני השטח של המחבת, מזיזים אותם עם מרית כדי לטרוף ולבשל. מערבבים את הביצה המבושלת לאורך האורז.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
10
טפטף את האורז עם חומץ, מירין, וסירופ ולתת לו לזרוק סופי לפני ההגשה עם קמצוץ של מלח ופלפל, זרעי שומשום, בצל ירוק פרוס דק.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אפונה גויה®אפונה גויה®
11
Reprinted with permission from Relish: An Adventure in Food, Style, And Everyday Fun by Daphne Oz. זכויות יוצרים 2013 על ידי דפנה עוז. פורסם על ידי ויליאם מורו, חותם של הארפר
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
12
Collins Publishers.

מרכיבים