קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

אורז ספרדי מקורי

אורז ספרדי מקורי
המתכון אורז ספרדי מקורי מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. 155 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אורז, רוטב עגבניות, גרעין תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. וזה טוב. נסו אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), אורז ספרדי, ו האורז הספרדי הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מרק עוף ורוטב עגבניות לרתיחה בסיר קטן, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני ולשמור על מבשלים תוך הכנת החומרים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים, מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת, גריז בייקון הזמנה במחבת. קוצצים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מבשלים ומערבבים בצל בשומן בייקון שמור על חום בינוני עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים באורז; מבשלים ומערבבים עד השחמה קלה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
יוצקים מרק עוף רותח ורוטב עגבניות לתערובת אורז; מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, פלפלים ירוקים ובייקון קצוץ. מתבלים באבקת צ ' ילי, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך ונוזל נספג, 30 עד 40 דקות. מערבבים זיתים שחורים ותירס לתערובת אורז לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק