אורז תה צדפות עשוי להיות מה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 399 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצי סלמון, סאקי, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפה-עוגת אורז פראית בקרום אגוזי לוז, תה קר תאילנדי, ו לונג איילנד אייס טי (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף אורז במסננת מתחת למים זורמים קרים עד שהמים זורמים; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
להעביר אורז לסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים 2 כוסות מיץ צדפות, 1 רוטב סויה כף, 1 כף סאקה, זנגביל, סוכר ומלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
רוטב שומשום יפני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר מהחום; תן לעמוד, מכוסה, עד שכל הנוזל נספג ואורז רך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
5
מניחים עלי תה ירוק בקומקום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תה ירוק
ציוד שתשתמש בו
קנקן תה
6
יוצקים 2 כוסות מים רותחים מעל; לכסות ולתת תלול בעת הכנת צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
להביא הנותרים 1/2 כוס מיץ צדפות, 2 כפות רוטב סויה, ו 2 כפות סאקה לרתיחה במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
צלי חזיר שלם, קצוץ
רוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להוסיף צדפות; לכסות ולהפחית את החום בינוני-נמוך. לבשל 30 שניות. הפוך צדפות; לכסות ולבשל 30 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר צדפות לצלחת; מילואים בישול נוזלי במחבת. חותכים כל צדפה בחצי אופקית כדי ליצור 2 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מחלקים אורז בין 4 קערות מרק רדודות. כפית שמורות צדפות בישול נוזלי סביב אורז. לסדר צדפות, לחתוך את הצד, על גבי אורז.