קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

אוריאלט דה מונפלייה

אוריאלט דה מונפלייה
ייתכן שאורילטס דה מונפלייה הוא רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מספק כ 60 מנות . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. אם יש לכם חמאה, גרידת תפוז, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים יחד את הביצים, החלב, הרום והמלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
שים את הקמח בקערה של מערבל חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים במהירות נמוכה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
4
מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז, ואת תערובת הביצה ולהמשיך להכות על מהירות נמוכה עד בשילוב טוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
5
להעביר את התוכן של הקערה על משטח מקומח קלות ללוש ביד במשך 3 דקות. טופס את הבצק לכדור, לגלגל קלות בקמח, ומניח בקערה. מכסים את הקערה במגבת מטבח ונותנים לבצק לנוח שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
כאשר הבצק נח, קמח משטח שטוח גדול. באמצעות מערוך, לגלגל את נייר הבצק דק, קרוב ל 1/32 " עבה ככל האפשר. אם הבצק הופך אלסטי מדי לגלגל, להפוך אותו, ולתת itrest במשך כמה דקות לפני שתמשיך. ייתכן שיהיה עליך לחזור על תהליך הסיבוב אבל הבצק חייב להיות דק. אם זה עבה מדי העפרות יהפכו פחזניות כבדות ולא צ ' יפס אור כמו אוויר הם אמורים להיות. (אם הדלפק שלך אינו גדול מספיק, לחלק את הבצק לשניים לגלגל ב 2 קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
באמצעות חותך פיצה או סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 3 "x 4" מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
תנו למלבנים לנוח כמה דקות בזמן שאתם מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
9
יוצקים את השמן לסיר גדול (השמן לא צריך לבוא יותר מחצי הדרך את הצדדים של המחבת כפי שהוא יכול לבעבע באופן דרמטי במהלך הטיגון). שים מדחום ממתקים במחבת ולחמם את השמן על חום בינוני עד שהוא מגיע 188°. כאשר השמן הוא370, להוסיף 2 או 3 עפרות למחבת. התאם את החום במהלך הטיגון כדי לשמור על טמפרטורת השמן קבועה. מטגנים כל oreillette עד החלק התחתון הוא זהב, על 30 שניות עד 1 דקה, ואז להעיף עם מלקחיים ומטגנים את הצד השני. כפי שהם נעשים, להעביר את עפרות נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
10
לנפות סוכר ' ממתקים בשפע על עפרות בזמן שהם עדיין חמים. חזור על התהליך עם שאר עפרות לא מבושלות. לאחר קבוצה אחת או שתיים, כפי שאתה הופך מיומן יותר, תוכל לטגן 5 או 6 oreillettes בכל פעם. עדיף לאכול את העפרות מיד, אבל ברגע שהמותק והקור, הן יכולות להיות מאוחסנות במשך 2 עד 3 ימים במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים