אטריות אודון עם ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. גשו לסופר וקנו נבטי במבוק, רוטב שעועית, ג'ינג'רוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אטריות אודון עם ברוקולי ופלפלים, אטריות אודון שומשום, ו אטריות אודון שומשום.
הוראות
1
אם משתמשים פטריות מיובשות, להשרות אז במשך 15 דקות במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
לחתוך ולזרוק גזע מרכז, לחתוך את שאר הפטריות לחתיכות קטנות, בגודל ביס.מקלפים וחותכים גזר לגפרור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזיר
3
מניחים סיר גדול של מים על הכיריים לרתיחה.פורסים את הטופו לשלושה לוחות כאילו היו פרוסות לחם קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מחממים 2 כפות של שמן בוטנים במחבת. מטגנים את שני הצדדים של לוחות טופו עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מן המחבת ולתת לוחות טופו מגניב על מגבות נייר כדי לנקז כל שמן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חותכים את לוחות לקוביות 1/2 אינץ'.
7
מחממים את 2 כפיות שמן בוטנים הנותרים בווק או מחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיפים את הצ 'ילי, שום וג' ינג ' ר. מוקפץ במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומבשלים עד הבצל הוא התרכך מעט-על 3 דקות.זרוק את אטריות אודון ואת הברוקולי לתוך המים (תן לזה לבשל בזמן שאתה מערבבים טיגון). בווק, מוסיפים את הכרוב, גזר ופטריות. מוקפץ עד שנבל הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אודון
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס שום קצוץ
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מסננים אטריות וברוקולי במסננת, ולאחר מכן מוסיפים לווק.מערבבים בשמן שומשום, רוטב שעועית שחורה, סוכר, רוטב סויה ונבטי במבוק. מוקפץ במשך 2 דקות.כבה את החימום. סלקו את צ ' יילס! מערבבים בחומץ ומיץ לימון. מערבבים בקוביות טופו (מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הטופו).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שעועית שחורה
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל