אטריות בסגנון סינגפור
אטריות סינגפור בסגנון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם בצל ירוק חתיכות, פלפל פעמון לחתוך ג'וליאן, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אטריות בסגנון סינגפור עם שרימפס, אטריות אורז בסגנון סינגפור, ו אטריות סינגפור.
הוראות
משרים אטריות במים חמים 2 דקות.
שלב כמון, כוסברה, זרעי חרדל, ציפורן תבלין או מטחנת קפה; דופק עד הקרקע דק. מערבבים בפלפל אדום.
מערבבים בצל ירוק, 2 כפיות שמן, ובייקון.
מניחים תערובת בצל על גיליון אפייה מצופה בתרסיס בישול. צלייה 5 דקות.
הוסף שרימפס לתערובת; לזרוק. סדר שרימפס בשכבה אחת. צלייה 5 דקות או עד שרימפס ובייקון נעשים.
העברת תערובת לקערה באמצעות כף מחוררת. מערבבים פלפל שחור 1/8 מלח כפית.
מערבבים כמון תערובת, נשאר 1/8 מלח כפית, רוטב סויה, חומץ, הויסין, רוטב שום צ 'ילי, ו 1/2 ג' ינג ' ר כפית.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פלפל למחבת; לטגן 2 דקות.
להוסיף 1 כפית ג ' ינג ' ר הנותרים; לטגן 45 שניות.
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת רוטב סויה ואטריות; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב, משליכים למעיל.
מניחים על אטריות 3/4 כוס על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם תערובת שרימפס כ 1 כוס.