תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל נודלס מוקפץ עם טופו טרי ואפה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 498 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו רוטב צדפות, תמרי, אטריות ביצים גדולות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פאן מטוגן טופו, כרוב, ואטריות מוקפצות, אטריות עם טופו מוקפץ וברוקולי, ו אטריות טריאקי סובה עם טופו ותרד מוקפץ.
הוראות
1
מערבבים את מרכיבי הרוטב יחד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2
להביא סיר של מים להרתיח עבור אטריות וטופו. להפחית אותו לרתיחה, להוסיף את טופו קוביות ומבשלים בעדינות במשך 4 דקות. הרם את טופו עם מסננת ולהניח בצד. להחזיר את המים לרתיחה, להוסיף את האטריות ומבשלים עד רך-המשרד, בעקבות הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים. לזרוק עם 1 כף של השמן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-
4
הגדר ווק או מחבת על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים את השמן הנותר, מסובבים אותו. כאשר חם, להוסיף את זנגביל, שום, צ ' ילה, וטופו אפוי. מוקפץ מסביב. כאשר חם, להוסיף את זנגביל, שום, צ ' ילה, וטופו אפוי. מוקפץ במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף בצל, פטריות, ברוקולי, פלפל, וגזר. העונה עם כמה צביטות של מלח ומערבבים, זורק במהירות את הירקות במחבת שלהם, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשום
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
עכשיו להוסיף את אפונה שלג, בצל ירוק, וטופו מבושל. מוקפץ במשך 1 דקה יותר, ולאחר מכן להוסיף את האטריות ואת הרוטב. להפחית את החום, לזרוק כך שהכל מעורב באופן שווה, ואז לכסות ולבשל עד האטריות מחוממות דרך, עניין של רק כמה דקות. הפוך על מגש גדול ומקשט עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
טבעות פלפל אדום מתוק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
רוטב סויה 1 כף שומשום
7
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
8
Reprinted עם רשות מזה לא יכול להיות טופו! מאת דבורה מדיסון. 2000 Broadway Books / n / n / n