אטריות מתובל קארי הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל ירוק, רוטב סויה דל נתרן, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. נסו אטריות בוטנים קארי אדום, אטריות קארי קוקוס אדומות, ו אטריות קארי אדומות צמחוניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. הניחו אטריות בצד, שמרו על חום.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף 2 כפיות שמן בוטנים למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף גזר למחבת; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף פלפלים; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6
הסר תערובת גזר מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחממים את 2 כפיות שמן הנותרים במחבת על חום בינוני-גבוה; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים פטריות; מטוגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
הוסף עשב לימון ואת 5 החומרים הבאים (דרך שום); לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
שום גויה®
10
מוסיפים מרק, 1/2 כוס מים, רוטב סויה, ומלח. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים במשך 2 דקות או עד עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מוסיפים אטריות, תערובת גזר ובצל; מבשלים 2 דקות, משליכים לשלב. מחלקים תערובת אטריות באופן שווה בין 4 קערות; העליון עם כוסברה וקשיו.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
קשיו
מתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה