אטריות מתובלות בקארי
אטריות מתובל קארי הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל ירוק, רוטב סויה דל נתרן, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. נסו אטריות בוטנים קארי אדום, אטריות קארי קוקוס אדומות, ו אטריות קארי אדומות צמחוניות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. הניחו אטריות בצד, שמרו על חום.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 כפיות שמן בוטנים למחבת; מערבולת מעיל.
להוסיף גזר למחבת; לטגן 2 דקות.
להוסיף פלפלים; לטגן 2 דקות.
מחממים את 2 כפיות שמן הנותרים במחבת על חום בינוני-גבוה; מערבולת למעיל.
מוסיפים פטריות; מטוגנים במשך 2 דקות.
הוסף עשב לימון ואת 5 החומרים הבאים (דרך שום); לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק, 1/2 כוס מים, רוטב סויה, ומלח. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים במשך 2 דקות או עד עבה מעט.
מוסיפים אטריות, תערובת גזר ובצל; מבשלים 2 דקות, משליכים לשלב. מחלקים תערובת אטריות באופן שווה בין 4 קערות; העליון עם כוסברה וקשיו.