אטריות סובה מעוטפות ביצים עם אספרגוס ופרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אטריות סובה עם אספרגוס Prosciutto. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך אטריות סובה, גבינת פרמזן בתוספת שבבי גבינה נוספים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אטריות סובה קר עם רוטב טבילה Tsuyu (zaru Soba), Zaru Soba (אטריות סובה קרות), ו מאפינס ביצת קיץ עם אטריות קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה oilin מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום; מערבבים 30 שניות.
הוסף prosciuttostrips; לבשל עד פריך מעט.
חום 1 כפית שמן בכל אחד 2 nonstickskillets מעל חום בינוני. לפצח 4 ביצים מחבת ineach. מבשלים בצד 1 עד ביצים מתחיללהגדיר, על 2 דקות.
לבשל אטריות סובה בסיר גדולמים מלוחים 5 דקות, stirringoccasionally.
מוסיפים אספרגוס פרוס לסיר; מבשלים עד אטריות מבושלים דרך andasparagus הוא פשוט רך, 2 עד 3 דקות.
ניקוז אטריות ואספרגוס, מילוי1 כוס בישול נוזלי.
הוסף אטריות מנוקזות ותערובת asparagusto prosciutto במחבת. מבשלים חום overmedium עד מחומם דרך, tossingand הוספת נוזל בישול שמור על ידי 1/4cupfuls כדי להרטיב.
תוספת גבינת פרמזן משובצת ונשארת1 כף בתוספת 1 כפית שמן זית וזריקת מעיל. לחלק בין 8 צלחות.למעלה כל מנה עם ביצה 1 ו cheeseshavings.