איב פודינג
צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו ? איב פודינג יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-12 מנות. תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 236 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך תמצית וניל, חמאה, תמרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-5 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 13% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ההתמכרות של איב , עכברים לערב חג המולד , ונוצץ של ערב השנה החדשה .
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, המלח ואגוז המוסקט; להוסיף לתערובת המוקרמת. מקפלים פנימה תפוחים ותמרים.
מעבירים לתבנית 8 כוסות פודינג משומנת היטב; כיסוי.
מניחים תבנית על רשת בסיר עמוק; הוסף 1 אינץ' מים חמים לסיר.
מביאים לרתיחה עדינה; מכסים ומאדים למשך 1-1/2 עד 1-3/4 שעות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי, מוסיפים עוד מים לפי הצורך.
הסר תבנית מהסיר; לתת לעמוד 10 דקות.
בסיר קטן כבד מערבבים את הביצים, הסוכר והחמאה.
מחממים על אש נמוכה תוך כדי טריפה מתמדת עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה ל-160 מעלות, כ-4 דקות.
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים וניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתערובת הביצים.
פתח פודינג על צלחת הגשה; לחתוך לקוביות.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות מצוינות לפודינג. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "