קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

איטלקי פרוס עוף חזיר חזיר

איטלקי פרוס עוף חזיר חזיר
עוף פרוס איטלקי חזיר חזיר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 967 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חסה רומיין, אבו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. הציון הזה אדיר. נסו סלט הוגי איטלקי, איטלקי הוגי סופרמו (תת או מטחנה), ו צמות הוגי קציצות איטלקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מזלפים את פילה החזיר ואת חזה העוף באוו ומפזרים את תערובת התיבול, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
3
מניחים את החזיר על מתלה המונח מעל תבנית עם מסגרת וצולים בתנור למשך 10 עד 12 דקות. מנמיכים את האש ל -425 מעלות צלזיוס וצולים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של החזיר רושם 145 עד 155 מעלות פרנהייט, כ -15 דקות נוספות (אל תפתחו את התנור בזמן הבישול).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות, אם רוצים. ואז פרוסה דק מאוד על זווית.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
בינתיים מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוסיפים את העוף ומבשלים, מתהפכים מדי פעם, עד שהם יציבים אך לא צמודים והמיצים צלולים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מעבירים לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות, אם רוצים. ואז פרוסה דק על זווית.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
דופק את הג ' יארדיניירה במעבד מזון עד קצוץ דק.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מניחים את העוף והחזיר על הלחמניות ומעליהם את הגבינה, החסה, העגבנייה והבצל האדום. מפזרים את התענוג של ג ' יארדיניירה מעל, ואז מזלפים את רוטב ההוגי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
10
בקערת ערבוב שלבו את החומץ, עשבי התיבול, הסוכר, השום, שאלוט, פלפל צ ' ילי ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
מקציפים את האבו בזרם איטי.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
מוסיפים את החרדל ומתבלים במלח ופלפל, ואז מקציפים עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן