איטלקי פרוס עוף חזיר חזיר
עוף פרוס איטלקי חזיר חזיר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 967 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חסה רומיין, אבו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. הציון הזה אדיר. נסו סלט הוגי איטלקי, איטלקי הוגי סופרמו (תת או מטחנה), ו צמות הוגי קציצות איטלקיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
מזלפים את פילה החזיר ואת חזה העוף באוו ומפזרים את תערובת התיבול, המלח והפלפל.
מניחים את החזיר על מתלה המונח מעל תבנית עם מסגרת וצולים בתנור למשך 10 עד 12 דקות. מנמיכים את האש ל -425 מעלות צלזיוס וצולים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של החזיר רושם 145 עד 155 מעלות פרנהייט, כ -15 דקות נוספות (אל תפתחו את התנור בזמן הבישול).
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות, אם רוצים. ואז פרוסה דק מאוד על זווית.
בינתיים מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העוף ומבשלים, מתהפכים מדי פעם, עד שהם יציבים אך לא צמודים והמיצים צלולים, 12 עד 15 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות, אם רוצים. ואז פרוסה דק על זווית.
דופק את הג ' יארדיניירה במעבד מזון עד קצוץ דק.
מניחים את העוף והחזיר על הלחמניות ומעליהם את הגבינה, החסה, העגבנייה והבצל האדום. מפזרים את התענוג של ג ' יארדיניירה מעל, ואז מזלפים את רוטב ההוגי.
בקערת ערבוב שלבו את החומץ, עשבי התיבול, הסוכר, השום, שאלוט, פלפל צ ' ילי ומיץ הלימון.
מקציפים את האבו בזרם איטי.
מוסיפים את החרדל ומתבלים במלח ופלפל, ואז מקציפים עד לתחליב.