קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

איטלקי פרוס עוף חזיר חזיר

איטלקי פרוס עוף חזיר חזיר
עוף פרוס איטלקי חזיר חזיר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 967 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חסה רומיין, אבו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. הציון הזה אדיר. נסו סלט הוגי איטלקי, איטלקי הוגי סופרמו (תת או מטחנה), ו צמות הוגי קציצות איטלקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מזלפים את פילה החזיר ואת חזה העוף באוו ומפזרים את תערובת התיבול, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
יוקוןיוקון
3
מניחים את החזיר על מתלה המונח מעל תבנית עם מסגרת וצולים בתנור למשך 10 עד 12 דקות. מנמיכים את האש ל -425 מעלות צלזיוס וצולים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של החזיר רושם 145 עד 155 מעלות פרנהייט, כ -15 דקות נוספות (אל תפתחו את התנור בזמן הבישול).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות, אם רוצים. ואז פרוסה דק מאוד על זווית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
בינתיים מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את העוף ומבשלים, מתהפכים מדי פעם, עד שהם יציבים אך לא צמודים והמיצים צלולים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מעבירים לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות, אם רוצים. ואז פרוסה דק על זווית.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
דופק את הג ' יארדיניירה במעבד מזון עד קצוץ דק.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מניחים את העוף והחזיר על הלחמניות ומעליהם את הגבינה, החסה, העגבנייה והבצל האדום. מפזרים את התענוג של ג ' יארדיניירה מעל, ואז מזלפים את רוטב ההוגי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
בקערת ערבוב שלבו את החומץ, עשבי התיבול, הסוכר, השום, שאלוט, פלפל צ ' ילי ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
11
מקציפים את האבו בזרם איטי.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
מוסיפים את החרדל ומתבלים במלח ופלפל, ואז מקציפים עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר