קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות90
מגזין

אייל או בשר צבי קופצני

אייל או בשר צבי קופצני
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. נסו בשר צבי קופצני, בשר בקר או בשר צבי קופצני, ו מתכון בשר צבי קופצני (מתכונים דומים).

הוראות

1
פרוסת בשר נגד התבואה כ 3/16 עד 1/4 אינץ ' עבה. זה עובד הכי טוב אם אתה חותך את הבשר כאשר הוא קפוא חלקית.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
בשרבשר
2
בקערה מערבבים יחד רוטב סויה, מיץ ליים, חומץ, פתיתי צ ' ילי אדומים, ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אבקת שוםאבקת שום
מיץ לייםמיץ ליים
רוטב סויהרוטב סויה
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הבשר לתרופה ומשרים במשך 24 שעות לפחות, בקירור.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
4
מתל את הבשר במעשן חם ועשן בטמפרטורה נמוכה, כ 100 מעלות F, במשך 1 עד 2 ימים עד כמעט פריך. אל תתייבש יותר מדי או שהבשר המשומר יהיה פריך מדי. חנות, עטוף היטב, במקפיא ללא כפור עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר

ציוד