איך לעשות רול סושי
איך לעשות רול סושי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 878 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. לך לחנות ותביא את נורי, נורי, דגים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. זה עובד טוב כמו מתאבן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו Kimbap (סושי רול), רול בייגל (סושי ), ו רול גודזילה-סושי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את כל הרטבים שאתה תעשה כדי להשתמש על לחמניות שלך לפני הזמן, אז הם יהיו מוכנים.
חותכים את כל הירקות אתה תהיה באמצעות רצועות דקות ארוכות על 1/4". (אני אוהב להשתמש מלפפונים אירופיים עם זרעים הוסרו, גזר, אבוקדו, בצל ירוק).אם אתה משתמש שרימפס טמפורה זה לוקח 2 שרימפס גדול לכל גליל. פשוט תניח אותם בסופו של דבר על הגליל שלך.אם אתה משתמש בסרטנים רכים טמפורה, אתה משתמש בסרטן אחד לכל גליל, הנחת אותו כך הטפרים יהיה בולט החוצה כל קצה של גליל.אם אתה עושה לחמניות עם דגים גלם על גבי (כגון הקשת
רול), לחתוך את חתיכות דגים על 1/4" עבה, והם צריכים להיות על 1" חתיכות רחבות.אם אתה משתמש טונה או סלמון בתוך לחמניות לחתוך אותם קטן chunks.To הפוך
הניחו את המחצלת על פני השטח שעבדתם עליהם.
הנח חתיכת ניילון נצמד על השטיח שלך.
מניחים סדין נורי על גלישת saran, צד מבריק למטה.טובלים את הידיים במים ולאחר מכן לתפוס על 3/4-1 כוס אורז סושי מבושל, ומניחים אותו על גיליון nori. (טבילה את הידיים במים הראשון יעצור את האורז דבק הידיים). אם אתה אוהב פחות אורז להשתמש 3/4 כוס אם אתה רוצה קצת יותר, להשתמש בערך 1 כוס. אתה לא רוצה את זה כל כך עבה שזה קשה לגלגל.להביא את האורז עד בערך 1 " מהקצה הרחוק של גיליון nori (הסוף ללא אורז יעזור רול להחזיק יחד).
מורחים את האורז באופן שווה עם הידיים שלך, טובל אותם במים אם הידיים שלך להתחיל דבק.לחץ על האורז למטה עם הידיים שלך, כדי להפוך אותו מקל על גיליון nori.
מניחים את החומרים שלך הולך להשתמש בקו אופקי על פני מרכז האורז.
יוצקים כל רוטב שאתה יכול להשתמש על גבי, כגון מיונז חריף.אם אתה עושה מבפנים החוצה
רול:.איפה שהאורז בצד החיצוני של הגליל, לשים על האורז שלך, ואז להתהפך כך שהאורז הוא על גלישת saran, ולאחר מכן למקם את החומרים שלך בקו אופקי על פני מרכז האורז.אם אתה עושה
מניחים חתיכות הדגים שלך אנכית מעל.מלחכים אחד את השני קצת לאורך של שלך roll.To
מגלגלים את הסושי:.לוקח את האצבעות להעלות את גיליון nori, מכסה את החומרים.להעלות את המחצלת מעל החלק העליון של החומרים, ולהתחיל לגלגל את הסושי בחוזקה כדי ליצור גליל ארוז בקפידה (כמו סיגר שומן).לסחוט בחוזקה כדי לוודא את רול סושי הוא ארוז היטב (להיזהר לא לסחוט קשה מדי או תוכל לשבור את רול סושי).תפתח את המזרן, ויש לך את הסושי רול שלך.
חותכים כל סושי רול לתוך 1 1/2 " סיבובים באמצעות סכין חדה, לח (חשוב כי אתה מחדש להרטיב את הסכין לאחר כל חתך). (אני בדרך כלל לחתוך באמצע רול, אז באמצע כל חתיכה לעשות 4 חתיכות, ואז באמצע של אלה 4 לעשות 8 חתיכות לגמרי.צלחת הסושי שלך.אתה יכול גם לנסות בדרך זו:.כאשר מוכן לגלגל, להעלות את גיליון nori ו saran לעטוף על החומרים, ואז לגלגל לחיצה עם הידיים עד שהוא מגולגל כמו סיגר.קח את השטיח שלך ולמקם אותו על הגליל שלך, ולחץ על רול עם הידיים כדי להדק את רול.מתי
לחמניות עם דגים על Top:.It מועיל לחתוך עם גליל עטוף בניילון נצמד. פשוט לחתוך כפי שהורה לעיל עם לעטוף saran על גבי השטיח, ולאחר מכן כאשר נעשה מתגלגל לקחת את השטיח, לחתוך את גלישת saran לחתוך את הסושי שלך לחתיכות, ואז למשוך את גלישת saran.צלחת הסושי שלך.אם באמצעות רוטב צלופח:.
טפטוף מעל החלק העליון של הסושי שלך.
מגישים יחד עם ווסאבי, ג ' ינג ' ר כבוש, רוטב סויה, או כל רוטב אחר ייתכן שתרצה להשתמש לטבילה.הערה:אם באמצעות סרטן גוש מעורבב עם מיונז חריף או Masago על גבי הסושי שלך, להפיץ על ממש לפני חיתוך, ואז לחתוך כמו לעיל.