קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

אמא של ג'ינג'ר מצליפה

אמא של ג'ינג'ר מצליפה
אמא של ג'ינג'ר מצליפה הוא ללא חלב ולקטו אובו צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 73 קלוריות. מתכון זה משמש 36. מתכון זה מכלמתכונים יש 2116 אוהדים. אם יש לך מלח, מולסה, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 20%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ג'ינג'ר מצליפה, ג'ינג'ר מצליפה, ו ג'ינג'ר מצליפה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה מערבבים יחד את הסוכר החום, השמן, המולסה והביצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, המלח, הציפורן, הקינמון והג ' ינג ' ר; מערבבים לתערובת המולסה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
מולסהמולסה
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מרדדים בצק לכדורי 1 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
מגלגלים כל כדור בסוכר לבן לפני שמניחים 2 סנטימטרים זה מזה על דפי עוגיות לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
עוגיותעוגיות
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהמרכז יציב. מצננים על מתלי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות ג ' ינג ' רסנאפ. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "