קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

אמנון מושחר עם תבלינים נוודים סודיים

אמנון מושחר עם תבלינים נוודים סודיים
אם יש לך אורגנו, לימון, פילה אמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שקיות קבצן בגריל, אמנון מושחר, ו ילד Tilapia Po מושחר.

הוראות

1
בקערה קטנה או צנצנת עם מכסה, להפוך את תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מערבבים יחד את הפפריקה, אבקת בצל, אבקת שום, פלפל לבן, פלפל שחור, פלפל קאיין, אורגנו, טימין, זרעי סלרי ומלח כשר. מעיל פילה דגים עם תערובת התבלינים, ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך לא יותר מ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פילה דגיםפילה דגים
כָּתֵףכָּתֵף
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
זרעי סלריזרעי סלרי
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מחממים מחבת כבדה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים שמן, וחום עד שהוא כמעט מעשן.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
מניחים את הפילה במחבת, ומבשלים כ -3 דקות לכל צד, או עד שהדגים אטומים וניתן להתקלף במזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
הסר מהמחבת, ומניח על פרוסות לחם לבן.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבןלחם לבן
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
7
יוצקים מיצי פאן עליהם ולסחוט מיץ לימון בכל רחבי. אל תמעיט בערכו של הלחם הלבן. זה נהיה די טעים לספוג את כל המיצים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבןלחם לבן
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.