אמנון פיקנטי עם פטריות
אם יש לכם פילה אמנון, בצל ירוק, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אמנון צלוי Zesty, אמנון חריף עם פטריות וקישואים, ו פטריות Tilapian ו-baby portobello ברוטב שמנת.
הוראות
מניחים פטריות פורצ ' יני מיובשות בקערה קטנה עם מספיק מים חמים כדי לכסות. להשרות 20 דקות, או עד rehydrated, וקוצצים.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מניחים אמנון במחבת, ומתבלים במלח ופלפל כשרים.
יוצקים חצי ממיץ הלימון על האמנון, וממשיכים לבשל 5 דקות.
הפוך את הטילפיה והתבלע במלח ופלפל כשרים.
מפזרים עם גרידת לימון הנותרים, ומכסים עם מיץ לימון שנותר. מערבבים חמאה שנותרה, בצל ירוק, ופטריות פורצ ' יני למחבת. המשך לבשל 5 דקות, או עד דגים הוא בקלות flaked עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.